vendégház 4 klimatizált standard 2 ágyas szobával, pótággyal, 8 + 4 férőhellyel rendelkezik. A szobák nem dohányzók, antiallergének, mindegyike fürdővel, zuhanyzóval, hajszárítóval, TV-vel, egyedileg szabályozható légkondicionálóval, korlátlan internetcsatlakozással és franciaerkéllyel ellátott.

 

Rendezvénytermünk megfelelő helyszíne lehet céges rendezvények, megbeszélések, tanfolyamok, továbbképzések, családi, ill. baráti összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolításának. A konferenciaterem légkondicionált, padlófűtéssel ellátott, természetes megvilágítású, sötétíthető. A konferenciákhoz szükséges technikai berendezések biztosítottak, a terem vezeték nélküli internet-csatlakozással ellátott. Értekezletek, előadások megtartásához szükséges kivetítő vászon, projektor notebook csatlakozással, LCD TV, hangosítással állunk rendelkezésükre. A terem tetszőlegesen elrendezhető, előadóteremként 30-40 fő befogadására alkalmas. A rendezvények ideje alatt biztonságban tudhatja gépjárművét zárt parkolónkban.

 

Vendégházunk wellness részén élménymedence az élményelemekkel, a fekvő- és ülőmasszázs, a nyakzuhany, finn szauna, trópusi zuhany, színterápia, aromaterápia, és masszázs szolgáltatás gondoskodik vendégeink kényeztetéséről. Az élményfürdő, a szauna a masszázs mind olyan rekreációs tevékenység, mely a mindennapi fáradtság és feszültség feloldását, test és a lélek felfrissülését szolgálják. Mindamellett kellemes kikapcsolódás, hozzájárul egészségünk megóvásához, jótékony hatással van a szervezetünkre.

 

Az eldugott vendégházhoz egy 3000 m2 vízfelületű, tiszta vízű  tartozik, melynek átlagos vízmélysége 4 m. Egész évben a vendégeink rendelkezésére áll. Lehetőségük van csónakázni, vízi biciklizni, kajakozni és fürdőzni. A tó partján 4 stég került kialakításra, mely korlátlan horgászati lehetőséget nyújt a vendégeink számára.

 

 

3000 nm füvesített park veszi körül a házat. A nyugodt, csendes környezet a pihenést és kikapcsolódást egyaránt szolgálja, kint napozóágyak és padok várják a vendégeket. A vendégházból kilépve találjuk a fatüzelésű kemencét, melyben friss ropogós házi kenyér készül. A fedett kertrészben grillezésre, sütögetésre és bográcsozásra, illetve a kert részen tűzrakásra és nyársalásra van lehetőség. A fedett kerthelyiség nem csak étkezésnek, hanem baráti összejöveteleknek is helyet ad. 

 

A Jópalócokból fedezzék fel a vidéket!

 

Gyalog egy-egy napos túra keretében megismerkedhetnek a hollókői, a bujáki és a szandai várral. Árpádkori templomokat találnak Cserhátsurányban, Herencsényben. A palóc népi építészet gazdag emlékeivel ismerkedhetnek Hollókőn, Terényben. Megtekinthetik a cserhátsurányi kastélyokat, a nógrádsipeki kúriákat. Széttekinthetnek a sasbérci kilátóról, a szandai várról, a herencsényi Gyürki-hegy tetejéről, ahol a Palócok Vigyázó Keresztje áll. A Terény melletti Kiskérpusztát, ahol a gyerekkorát töltötte Szentgyörgyi Albert. Mohorát, Tolnai Klári faluját, és a Mauks család öreg gesztenyefáját, ami alatt Mikszáth írogatott. Csesztvét, a Madách kúriát, ahol a magyar irodalom géniusza boldog éveit töltötte.

 

Kerékpárral felkereshetik Balassagyarmatot, a gazdag múltú megyeszékhelyet, a Palóc múzeumot, a patinás megyeházát, a belváros szép polgárházait, a Liget körüli villákat, és az Ipoly mentét. Szécsényt, a ferencesek városát, a Forgács kastélyt, a katolikus templomot és ferences kolostort, a Borjúpástot, ahol Rákóczi országgyűlést tartott, a hozzá tartozó Benczúrfalvát, hol a megye legszebb síremléke található, amely a nagy festő emlékét őrzi. Szklabonyát, Mikszáth szülőfaluját, és Szécsénkovácsit, a Krúdyak ősi fészkét, Alsósztregovát, ahol Madách nyugszik.

 

 

Autóval a Felvidék kedves kisvárosait, Ipolyságot, Nagykürtöst, Kékkőt, Füleket, Rimaszombatot, Rozsnyót, a határ túloldalára szakadt várainkat, Ajnácskőt, Somoskőt, Krasznahorkát, Tornalját. A Nógrád-Novohrád Geopark világviszonylatban is számon tartott természeti képződményeit, a somoskői bazaltömlést, az ipolytarnóci lelet együttest. A salgótarjáni bányászmúzeumot, Pásztó ciszterci emlékeit, a Mátra erdeit, a Gyöngyösi borvidék királyi nedűit.

 

Kapcsolat

Tel: +36 70 311 5147
        +36 20 456 4470
        +36 30 338 2182
Fax: +36 35 549 002

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vendégház

2676 Cserhátsurány 0154/1 hrsz.

GPS koordináták:

47°59'21.2"N 19°24'40.0"E

47.989234992 19.411114153

Joomla templates by Joomlashine